Onze Haarproducten

In de salon
In de salon werken wij uitsluitend met de producten van Revlon , American Crew, , Jean Paul Myne.
De reden dat wij met deze producten werken is dat de kwaliteit van het haar aanzienlijk verbetert. Het maakt het haar sterker en glanzender zonder het te verzwaren of vet te maken.
Het voedt het haar en brengt de hoofdhuid in balans. Het resultaat is prachtig gezond haar door een verbeterde vochtbalans van haar en hoofdhuid.

Thuis
Ook thuis kunt u uw haar blijven verzorgen door het gebruik van dezelfde producten die wij in de salon bij u gebruiken. Uw haar styliste zal u adviseren welke Verzorging producten bij uw haar en wensen passen waardoor u nog meer van uw nieuwe coupe kan genieten omdat deze langer mooi en gezond zal blijven.

Styling
Bij uw nieuwe coupe zult u altijd een passend styling advies krijgen, ook thuis kunt u met de juiste producten een goede stevigheid en styling maken. Of dit klassiek, rustig en glad is of een wildere of creatieve look, onze haar stylistes werken elke dag met de producten van Revlon, American Crew en zeer verschillende stylen, daarnaast zijn ze op de hoogte van de inhoud en opbouw van de producten, door de grote variatie in het assortiment zal er altijd een match zal zijn voor uw haar.

Ook wanneer u geen behandeling bij ons heeft kan u altijd langskomen voor advies, de haar styliste zal dan samen met u kijken wat de producten voor u kunnen doen en hoe u meer glamour en of stevigheid in uw haar kan brengen.

Seizoen advies
Tijdens de zomer wordt ons haar blootgesteld aan zon, zee, wind en chloor. Voorkom kleur vervaging en bescherm het haar tegen uitdroging, beschadiging en onhandelbaarheid. Revlon biedt de bescherming die het haar nodig heeft. Mineralen, UV-protectors en proteïnen beschermen en herstellen het haar. Het resultaat is subliem, zijdezacht en glanzend haar dat doorkambaar is en makkelijk te stylen.